april 14, 2024

Overdracht van de Tambour-Maître

Op zondag 14 april 2024, tijdens het jaarlijkse Koningsvogelschieten, vond voor de Laurentiuskerk in Spaubeek een bijzondere ceremonie plaats – de overdracht van de Tambour-Maître. Onder een stralende zon zegende onze Kapelaan Joy de symbolen van deze eervolle rol. Na maar liefst 17 jaar dienst als Tambour-Maître van Schutterij St. Laurentius Spaubeek, nam Glenn Kolleé afscheid van deze rol en droeg hij het stokje over aan Kevin Dols, een getalenteerde klaroenblazer binnen ons korps.

Glenn zal binnen onze schutterij voortaan dienen als officier, terwijl Kevin vanaf nu de nieuwe leider van ons korps zal zijn – het gezicht van onze prachtige vereniging. Tijdens de ceremonie werden Glenn en Kevin gekleed en voorzien van de juiste attributen door onze Burgemeester en Wethouder, die ook deze keer weer aanwezig waren om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen.

Namens alle leden van onze vereniging willen wij Glenn bedanken voor zijn toewijding en inzet. We kijken uit naar de toekomst onder leiding van Kevin Dols en wensen zowel Glenn als Kevin veel succes en voldoening in hun nieuwe functies!