mei 13, 2024

Bondsfeest Doenrade 2024

🎉🏆 Wat een onvergetelijk begin van het schuttersseizoen op het eerste bondsfeest van 2024! Zondag 12 mei was een dag vol trotse momenten voor onze schutterij in Doenrade, waar we ons nestelden onder een stralende zon die ons voorproefje gaf op de warme schuttersdagen die komen gaan.

Een bijzonder historisch moment markeerde deze dag: voor de eerste keer in onze schutterijgeschiedenis hebben we een schutterskoningin! Gehuld in een schitterende jurk, schreed Debbie Bouwens aan de zijde van haar echtgenoot Erik Bouwens, onze koning, vol trots en gratie door de feestelijke dag.

Ook de intrede van onze nieuwe Tamboer-Majoor Kevin Dols was een hoogtepunt, die met verve zijn rol vervulde en onze schutterij met trots leidde. En laten we de glansprestatie van onze jeugdige solist Job Pelzers niet vergeten, die schitterde in de jeugddivisie tamboers en een welverdiende eerste prijs in de wacht sleepte. Van harte gefeliciteerd, Job!

Maar daar bleef het niet bij. Ook onze vaandrig en rechter guide vielen in de prijzen.

Verder mocht onze schutterij zich verheugen op de ereprijs voor het mooiste geheel, een bekroning op het harde werk van al onze leden. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverden we ook een eerste prijs voor ons binnenkomen in de klasse B.

Benieuwd naar alle uitslagen en behaalde prijzen? Je kunt ze binnenkort terugvinden op onze website www.schutterijspaubeek.nl.

Met het eerste schuttersfeest achter de rug, kijken we vol enthousiasme uit naar wat dit schuttersseizoen nog meer voor ons in petto heeft. Samen gaan we voor een seizoen vol gezelligheid en vooral veel plezier! 💪🎯 #SchuttersTrots #SchutterijSpaubeek