Sjpas in Sjpaubik 400 joar St. Loar

Sjpas in Sjpaubik 400 joar St. Loar

 

Vrijdagmiddag 17 mei

De kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool Spaubeek en groep 6 en 7 van Basisschool de Kring van Genhout zullen deelnemen aan het kinderschuttersfeest. De kinderen hebben wekenlang voorbereidingen gedaan van oefenen met marcheren en schieten tot het maken van uniformen en instrumenten. Op vrijdag 17 mei kunnen jullie allemaal bewonderen hoe dat er uiteindelijk gaat uitzien.

vanaf 12.00 uur zullen de kinderschutterijen zich verzamelen op de feestweide aan de schoolstraat. Waarna een kleine optocht zal volgen door de Spaubeekse straten, namelijk Burg. Eussenlaan, Bongerd en Schoolstraat.

Daarna zullen op de feestweide verschillende wedstrijden plaatsvinden, waaronder de schietwedstrijden. Verder is er natuurlijk muzikaal vertier, door een optreden van Kelly Limpens.

Omstreeks 15.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zal bekend zijn wie de mooiste en beste  kinderschutterij van Beek is.

 

Vrijdagavond 17 mei:

Omstreeks 19.00 uur zal de receptie zijn voor de vele jubilarissen. Waarna aansluitend de limburgse avond zal plaatsvinden met tal van Limburgse artiesten. Vrije entree !!!

Parkeren kan achter de feestweide (beperkt aantal parkeerplaatsen) en natuurlijk op de parkeerplaatsen in Spaubeek zelf te weten Markt, V.V. Spaubeek en achter café t 'Roadhoes.

 

Zaterdagmiddag 18 mei: Sjpas Onger de Baum

Vanaf 15.00 uur zal er een wedstrijd plaatsvinden onder de schietbomen voor Spaubeekse verenigingen, vriendengroepen, clubs etc........interesse of meer info?? mail naar:   buksmeesters@schutterijspaubeek.nl 

 

Zaterdagavond 18 mei: Hossa am Samstag

Vanaf 20.00 uur is de feesttent geopend en zullen de artiesten van Wir sind Spitze en die power Buam ons naar Bayerische en Oostenrijkse sferen brengen en is de lederhose en dirndl als klederdracht natuurlijk niet weg te denken in de feesttent.

Entreekaarten: voorverkoop € 5,- aan de kassa € 7,50

Voorverkoopadressen: 

Spaubeek:    Glenn bloemsierkunst

Beek:            Muziekland Makado

Geleen:         Triepels slagwerk

Sittard:           Fee Collective

Hulsberg:       Drogisterij Daniëlle

 

Zondag 19 mei: Schuttersfeest

20-tal schutterij zullen zich op de feestweide aan de schoolstraat verzamelen en rond de klok van 14.30 uur door de Spaubeekse straten trekken, met als hoogtepunt het defilé in de Hoeve.

Daarna vinden er op de feestweide verschillende wedstrijden plaats waaronder de schoonheidswedstrijden, schietwedstrijden, muziekwedstrijden en exercitie.

In de feesttent zal de band Anderkovver zorgen voor een fantastische sfeer.