Nieuws

Welkom bij St. Laurentius. Veer zeen op zeuk noa dich!!

06 sep 2021

Beek alive

06 sep 2021

Zaterdag 4 september heeft schutterij St. Laurentius Spaubeek mee gedaan aan het Beek Alive evenement, we hebben een kort inkijkje gegeven in onze vereniging………..wil je meer weten of heb je interesse om lid te worden van deze gezellige schutterij waar samen plezier maken voorop staat, naast het samen muziek maken, exerceren in het peloton met enthousiaste schutters, schieten met de traditionele Limburgse buks en marcheren in een prachtig uniform………dan zijn wij op zoek naar jou !!!

Zie onderstaand filmpje.

Spaar je club actie Plus Beek

06 sep 2021

Plus beek

wij zijn ingeloot bij deze actie……..dus steun onze schutterij tijdens het boodschappen doen bij Plus in Beek.

Overlijden Jan Wachelder Lid van Verdiensten

11 jan 2021

Het is onze droevige plicht jullie op de hoogte te stellen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid van verdiensten.

JAN WACHELDER

Afgelopen donderdag 7 januari hebben wij met grote verslagenheid kennis genomen dat Jan in de leeftijd van 90 jaar is overleden. Jan was sinds 1945 lid van onze schutterij, waarvan hij in 1947 Koning werd, daarna was hij jarenlang het gezicht van onze schutterij als commandant en voorzitter. In oktober 2020 brachten wij hem nog een serenade ter gelegenheid van zijn 90e verjaardag, iets waar hij  zichtbaar van genoten heeft.

Schutters ontvangen kerstpresentje

19 dec 2020

Vanaf vandaag ontvangen de schutters van St. Laurentius Spaubeek allen een lekkernij die door Spar Salden is samengesteld.